...website laten maken...

Voor Haptotherapie Roel Nooteboom uit Amersfoort is deze website ontworpen en gebouwd. Deze nieuwe website is gebouwd omdat de vorige website technisch veroudert was en visueel een opknapbeurt kon gebruiken. Als je helemaal naar beneden scrollt dan komt bovenin (menu) en onderin (copyright) een licht groene en rondelopende vorm/balk tevoorschijn. Deze rondlopende vorm zit ook in het briefpapier en is als vormgeving meegenomen in de website. De website is onder andere voorzien van een slideshow, een review (ervaringen) systeem en een contactformulier. De contact pagina is voor bezoekers altijd eenvoudig te benaderen door op de zwevende knop onderin de website te klikken. In de sidebar staan op iedere pagina de korte bedrijfsgegevens en zijn ook altijd hyperlinks te vinden naar pagina's die in dezelfde categorie vallen. Als je door de website heen navigeert dan valt op dat iedere categorie voorzien is van een eigen achtergrond afbeelding. De aanwezige kaders zijn voorzien van afgeronde hoeken. Op alle vervolgpagina's klik je eenvoudig door via de buttons naar een paragraaf onderin de website. Ideaal voor als de website met een kleiner scherm als een tablet of mobiel wordt bezocht.
De website is gebouwd volgens de nieuwste technieken en aangevuld met passende animaties als je door de website heen navigeert.
Uiteraard is ook deze website mobiel, tablet en desktopvriendelijk van opzet en technisch in de basis zoekmachine vriendelijk.

Klant aan het woord

Content over je zorgvuldige en persoonlijke werkwijze, naast je uitgebreide exp...

Website laten maken Website laten maken Website laten maken Website laten maken Website laten maken

Opdrachtgever

Haptotherapie Roel Nooteboom Amersfoort

Branche

Haptotherapeuten

CMS

Joomla

Mobiel vriendelijk

Ja

Design, website ontwikkeling

Digiplek Webdesign

Website

www.haptotherapie-roelnooteboom.nlEen nieuwe website laten maken, vindbaar worden met SEO of benieuwd naar de andere oplossingen?
Presenteer uw bedrijf met een professionele website.
En bel vrijblijvend (033) 245 2107.

OFFERTE AANVRAGEN

Klanten

HV Voice

Jeroen heeft onze handbalvereniging, HV Voice, hartstikke goed, prettig en snel geholpen met het maken van een nieuwe website.

Platform Techniek Rivierenland - Website webdesign / ontwikkelingPlatform Techniek Rivierenland PuttenHaptotherapie Roel Nooteboom - Website webdesign / ontwikkeling / SEOHaptotherapie Roel Nooteboom AmersfoortBouwbedrijf J. van Dijk bv - Website webdesign / ontwikkeling / SEOBouwbedrijf J. van Dijk bv NijkerkWebsite laten maken?Ook een website laten maken?

Wist u dat...

  • meerdere zogeheten doorstuur domeinnamen aan 1 website gekoppeld kunnen worden.
  • u voor uw bedrijf naast .NL ook .EU, .COM, .SHOP, .DE, .BE of andere (land)extensies kunt laten registreren.
  • zowel particulieren als bedrijven .nl domeinnamen mogen aanvragen.
  • u voor een domeinnaam en webhosting een jaarlijks abonnement moet afsluiten.
  • een domeinnaam alleen uit letters, cijfers en verbindingsstreepjes (-) mogen bestaan (max. 63 tekens).
  • in het kader van MVO de webhosting servers zijn uitgerust met energie zuinige chips en worden gevoed met groene stroom.

Nieuwsbrief ontvangen?

Doorstuur domeinnaam

Domeinnaam doorlinken naar ander domein.
Incl. mailadres.
Meer informatie...

Start Bedrijfshosting

55 GB webruimte & 7 databases.
Automatische backups tot 14 dagen terug.
Onbeperkt dataverkeer.
20 GB mailboxen.
Meer informatie...

Gratis SSL-Certificaat (https)

Extra beveiliging, hoger in Google en meer vertrouwen van bezoekers.
Meer informatie

Plus Bedrijfshosting

110 GB webruimte & 50 databases.
Automatische backups tot 14 dagen terug.
Onbeperkt dataverkeer.
25 GB mailboxen.
Meer informatie

Digiplek Webdesign

Rotsvlinder 32
3863 GL Nijkerk GLD
(033) 245 21 07
info@digiplek.nl

Webdesign sinds 2005Webbouwer Digiplek webdesigner werkt voornamelijk in de regio Nijkerk, Nijkerkerveen, Hooglanderveen, Hoevelaken, Amersfoort, Barneveld, Voorthuizen, Almere en Putten. Neem contact op om ook een professionele zoekmachine vriendelijke website te laten maken door website bouwer Digiplek Webdesign Nijkerk!