...website laten maken...

Digiplek, gevestigd aan Rotsvlinder 32 3863 GL Nijkerk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Rotsvlinder 32
3863 GL Nijkerk
Tel. +31332452107
https://www.digiplek.nl/

Persoonsgegevens die wij verwerken

Digiplek verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Digiplek verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om diensten voor u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Digiplek neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Digiplek) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Digiplek bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Digiplek verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Digiplek gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Digiplek gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Hieronder een overzicht:
Google Analytics: Geanonimiseerde cookie die websitebezoek meet.
Google Maps: Cookie voor het weergeven van een geografische kaart.
Youtube: Cookie voor het bekijken van video's van youtube.
AddThis.com: Cookie die bij houdt hoe vaak van de zogeheten sharing buttons gebruik gemaakt wordt.

De cookies op deze website zijn uitgeschakeld.
U kunt cookies toestaan door op de knop "Sta cookies toe" te klikken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Digiplek en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Digiplek wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: Autoriteit persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Digiplek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een nieuwe website laten maken, vindbaar worden met SEO of benieuwd naar de andere oplossingen?
Presenteer uw bedrijf met een professionele website.
En bel vrijblijvend (033) 245 2107.

OFFERTE AANVRAGEN

Klanten

Verhuurservice Nijkerk

Na een jaar met een amateuristische Joomla site voor Verhuurservice Nijkerk gewerkt te hebben kwam ik eindelijk tot de ontdekking dat er in de zoekmachines nagenoeg niets gebeurde. Er moest iets gebeuren dat was een feit maar waar vindt je iemand die de klantwens vertaald in een prachtig functioneel product?

Ambulante Zorg op Maat - Website webdesign / ontwikkelingAmbulante Zorg op Maat NijkerkVeluwe Wandeltocht - Website ontwikkelingVeluwe Wandeltocht NijkerkActa Synergia B.V. - Website webdesign / ontwikkeling / SEOActa Synergia B.V. NijkerkWebsite laten maken?Ook een website laten maken?

Wist u dat...

  • meerdere zogeheten doorstuur domeinnamen aan 1 website gekoppeld kunnen worden.
  • u voor uw bedrijf naast .nl ook .eu, .com, .de, .be of andere (land)extensies kunt laten registreren.
  • zowel particulieren als bedrijven .nl domeinnamen mogen aanvragen.
  • u voor een domeinnaam en webhosting een jaarlijks abonnement moet afsluiten.
  • een domeinnaam alleen uit letters, cijfers en verbindingsstreepjes (-) mogen bestaan (max. 63 tekens).
  • in het kader van MVO de webhosting servers zijn uitgerust met energie zuinige chips en worden gevoed met groene stroom.

Nieuwsbrief ontvangen?

Doorstuur domeinnaam

Domeinnaam doorlinken naar ander domein.
Incl. mailadres.
Meer informatie...

Instappakket

500 MB webruimte & 1 database
Dagelijkse backup tot 14 dagen terug
Dataverkeer: Fair use
Max. 20 e-mailadressen
Meer informatie...

Gratis SSL-Certificaat (https)

Extra beveiliging, hoger in Google en meer vertrouwen van bezoekers
Meer informatie

Bedrijfshosting (basis)

2000 MB webruimte & 5 databases
Dagelijkse backup tot 14 dagen terug
Dataverkeer: Fair use
Max. 75 e-mailadressen
Meer informatie

Digiplek Webdesign

Rotsvlinder 32
3863 GL Nijkerk GLD
(033) 245 21 07
info@digiplek.nl

Webdesign sinds 2005Webbouwer Digiplek webdesigner werkt voornamelijk in de regio Nijkerk, Nijkerkerveen, Hooglanderveen, Hoevelaken, Amersfoort, Barneveld, Voorthuizen, Almere en Putten. Neem contact op om ook een professionele zoekmachine vriendelijke website te laten maken door website bouwer Digiplek Webdesign Nijkerk!