...website laten maken...

Autobedrijf van Daatselaar Nijkerkerveen was toe aan een nieuwe website. De vorige website, destijds ook door Digiplek ontworpen en gebouwd was nog een ouderwetse HTML-site zonder CMS. Daar is nu verandering in gekomen met een moderne website in een fris nieuw design en volgens de meest recente standaarden. De homepage van de website trekt meteen de aandacht met een beeldvullende slideshow van de verschillende diensten en producten die Autobedrijf van Daatselaar aanbiedt. Bovenaan zijn twee knoppen te vinden om eenvoudig contact op te kunnen nemen via bellen of mailen, zodat klanten snel geholpen kunnen worden. Afhankelijk van de tijd en de dag van de week is bovenaan te zien of Autobedrijf van Daatselaar geopend is. Verderop de pagina is een drone video te bekijken. Deze video geeft een mooi overzicht van het bedrijfsterrein en de werkplaats. Op de "Foto" pagina is een kleine impressie van het bedrijf te vinden en op de "Contact" pagina uitgebreidere contactgegevens en een contactformulier.
De website is gebouwd volgens de nieuwste technieken en aangevuld met passende animaties als je door de website heen navigeert. De website heeft een strakke en professionele uitstraling, die past bij de kwaliteit en service die Autobedrijf van Daatselaar levert.
Uiteraard is ook deze website mobiel, tablet en desktopvriendelijk van opzet en technisch in de basis zoekmachine vriendelijk.

Klant aan het woord

Bedankt voor de mooie website, geen vraag te veel en levering van de juiste ser...

Website laten maken Website laten maken Website laten maken Website laten maken Website laten maken Website laten maken Website laten maken

Opdrachtgever

Autobedrijf van Daatselaar Nijkerkerveen

Branche

Autobedrijven

CMS

Joomla

Mobiel vriendelijk

Ja

Design, website ontwikkeling en SEO

Digiplek Webdesign

Website

www.autobedrijfvandaatselaar.nlEen nieuwe website laten maken, vindbaar worden met SEO of benieuwd naar de andere oplossingen?
Presenteer uw bedrijf met een professionele website.
En bel vrijblijvend (033) 245 2107.

OFFERTE AANVRAGEN

Klanten

NWV Flevo

Jeroen heeft ons (Flevo Nijkerk) geweldig geholpen met het aanpassen van de website.
We hadden al een aantal jaren een joomla website voor de zwem- en waterpolo vereniging. Deze was echter minder bruikbaar op smartphone(s).

Platform Techniek Rivierenland - Website webdesign / ontwikkelingPlatform Techniek Rivierenland PuttenHaptotherapie Roel Nooteboom - Website webdesign / ontwikkeling / SEOHaptotherapie Roel Nooteboom AmersfoortBouwbedrijf J. van Dijk bv - Website webdesign / ontwikkeling / SEOBouwbedrijf J. van Dijk bv NijkerkWebsite laten maken?Ook een website laten maken?

Wist u dat...

  • meerdere zogeheten doorstuur domeinnamen aan 1 website gekoppeld kunnen worden.
  • u voor uw bedrijf naast .NL ook .EU, .COM, .SHOP, .DE, .BE of andere (land)extensies kunt laten registreren.
  • zowel particulieren als bedrijven .nl domeinnamen mogen aanvragen.
  • u voor een domeinnaam en webhosting een jaarlijks abonnement moet afsluiten.
  • een domeinnaam alleen uit letters, cijfers en verbindingsstreepjes (-) mogen bestaan (max. 63 tekens).
  • in het kader van MVO de webhosting servers zijn uitgerust met energie zuinige chips en worden gevoed met groene stroom.

Nieuwsbrief ontvangen?

Doorstuur domeinnaam

Domeinnaam doorlinken naar ander domein.
Incl. mailadres.
Meer informatie...

Start Bedrijfshosting

55 GB webruimte & 7 databases.
Automatische backups tot 14 dagen terug.
Onbeperkt dataverkeer.
20 GB mailboxen.
Meer informatie...

Gratis SSL-Certificaat (https)

Extra beveiliging, hoger in Google en meer vertrouwen van bezoekers.
Meer informatie

Plus Bedrijfshosting

110 GB webruimte & 50 databases.
Automatische backups tot 14 dagen terug.
Onbeperkt dataverkeer.
25 GB mailboxen.
Meer informatie

Digiplek Webdesign

Rotsvlinder 32
3863 GL Nijkerk GLD
(033) 245 21 07
info@digiplek.nl

Webdesign sinds 2005Webbouwer Digiplek webdesigner werkt voornamelijk in de regio Nijkerk, Nijkerkerveen, Hooglanderveen, Hoevelaken, Amersfoort, Barneveld, Voorthuizen, Almere en Putten. Neem contact op om ook een professionele zoekmachine vriendelijke website te laten maken door website bouwer Digiplek Webdesign Nijkerk!