...website laten maken...

Voor Bouwbedrijf J. van Dijk uit Nijkerk is deze website ontworpen en gebouwd. Deels vanwege het nieuwe logo en de nieuwe kleur maar ook omdat de oude website technisch en visueel niet meer voldeed. De website heeft op de homepage een breedbeeld slideshow. De slideshow loopt aan de onderkant in een lichte ronding. Daaronder is een selectie van de diensten te vinden in foto-blokken. Via de foto-blokken kan doorgeklikt worden naar de achterliggende pagina's. Op de achterliggende pagina's is extra informatie in de vorm van foto's en tekst te vinden. Op de "Over ons" pagina is de historie van het bedrijf beschreven met daarbij een mooie tijdlijn. Op de homepage onderaan en in de sidebar zijn reviews te vinden. Deze vloeien van de ene review over in de andere. Bovenaan de pagina's is afhankelijk van de dag, tijd en datum een bepaalde melding te zien over de openingstijden. Belangrijk was verder dat er bovenaan de website twee knoppen te vinden zouden zijn. Eén voor offerte aanvragen en de andere om direct te kunnen bellen.
De offerte knop leidt naar de "Contact" pagina. Hier zijn de bedrijfsgegevens en het contactformulier te vinden.
De website is gebouwd volgens de nieuwste technieken en aangevuld met passende animaties als je door de website heen navigeert.
Uiteraard is ook deze website mobiel, tablet en desktopvriendelijk van opzet en technisch in de basis zoekmachine vriendelijk.

Website laten maken Website laten maken Website laten maken Website laten maken Website laten maken

Opdrachtgever

Bouwbedrijf J. van Dijk bv Nijkerk

Branche

Bouwbedrijven

CMS

Joomla

Mobiel vriendelijk

Ja

Design, website ontwikkeling en SEO

Digiplek Webdesign

Website

www.bouwbedrijf-jvandijk.nlEen nieuwe website laten maken, vindbaar worden met SEO of benieuwd naar de andere oplossingen?
Presenteer uw bedrijf met een professionele website.
En bel vrijblijvend (033) 245 2107.

OFFERTE AANVRAGEN

Klanten

Vanalleshout

Een nieuwe website met webshop door Jeroen laten bouwen. Geheel op maat en naar wens verlopen. Goede intake en verwerking van onze wensen. Zoals je mag verwachten dacht/denkt hij goed mee en komt met aanvullende adviesen, heel fijn. Ook nu de website gereed is ondersteund Jeroen ons bij het invoeren, aanvullen e.d. van de webshop.

Acta Synergia bv - Website webdesign / ontwikkeling / SEOActa Synergia bv NijkerkPlatform Techniek Rivierenland - Website webdesign / ontwikkelingPlatform Techniek Rivierenland PuttenBouwbedrijf J. van Dijk bv - Website webdesign / ontwikkeling / SEOBouwbedrijf J. van Dijk bv NijkerkWebsite laten maken?Ook een website laten maken?

Wist u dat...

  • meerdere zogeheten doorstuur domeinnamen aan 1 website gekoppeld kunnen worden.
  • u voor uw bedrijf naast .NL ook .EU, .COM, .SHOP, .DE, .BE of andere (land)extensies kunt laten registreren.
  • zowel particulieren als bedrijven .nl domeinnamen mogen aanvragen.
  • u voor een domeinnaam en webhosting een jaarlijks abonnement moet afsluiten.
  • een domeinnaam alleen uit letters, cijfers en verbindingsstreepjes (-) mogen bestaan (max. 63 tekens).
  • in het kader van MVO de webhosting servers zijn uitgerust met energie zuinige chips en worden gevoed met groene stroom.

Nieuwsbrief ontvangen?

Doorstuur domeinnaam

Domeinnaam doorlinken naar ander domein.
Incl. mailadres.
Meer informatie...

Start Bedrijfshosting

55 GB webruimte & 7 databases.
Automatische backups tot 14 dagen terug.
Onbeperkt dataverkeer.
20 GB mailboxen.
Meer informatie...

Gratis SSL-Certificaat (https)

Extra beveiliging, hoger in Google en meer vertrouwen van bezoekers.
Meer informatie

Plus Bedrijfshosting

110 GB webruimte & 50 databases.
Automatische backups tot 14 dagen terug.
Onbeperkt dataverkeer.
25 GB mailboxen.
Meer informatie

Digiplek Webdesign

Rotsvlinder 32
3863 GL Nijkerk GLD
(033) 245 21 07
info@digiplek.nl

Webdesign sinds 2005Webbouwer Digiplek webdesigner werkt voornamelijk in de regio Nijkerk, Nijkerkerveen, Hooglanderveen, Hoevelaken, Amersfoort, Barneveld, Voorthuizen, Almere en Putten. Neem contact op om ook een professionele zoekmachine vriendelijke website te laten maken door website bouwer Digiplek Webdesign Nijkerk!