...website laten maken...

Browser proof webdesignWebsites kunnen tegenwoordig in veel verschillende internet browers en op nog veel meer verschillende (mobiele) apparaten worden weergegeven. Dat is heel mooi maar een nadeel is dat alle internet browsers en (mobiele) apparaten de website opmaakcode net even anders en in sommige gevallen totaal anders interpreteren. Daardoor kan een website design niet precies of helemaal verkeerd worden weergegeven als deze niet browser proof is gebouwd. Door een website browser proof te bouwen wordt tijdens de technische bouw continu gecontroleerd in verschillende browsers en op verschillende apparaten of er zich geen grote rare visuele of technische problemen voordoen. Als er zich problemen voordoen dan wordt de opmaakcode op een andere manier geschreven en opnieuw getest om de problemen te verhelpen.

Een voorbeeld van browser proof webdesign

Browser proof voorbeeldDigiplek werkt met de nieuwste standaarden zoals HTML5 en CSS3 omdat je hiermee schone overzichtelijke code kan gebruiken welke beter leesbaar is voor Google. Echter kunnen niet alle browsers met alle HTML5 en CSS3 mogelijkheden overweg. Op dit vlak is vooral de ondersteuning van oudere browsers ver te zoeken. Door gebruik te maken van workarrounds zijn veel dingen in de oudere browsers op te lossen. Door de wisselende HTML en CSS ondersteuning tussen browsers werkt het één wel en het ander niet in de verschillende browsers. In de afbeelding is als voorbeeld te zien dat Firefox 12 en Internet Explorer 9 net even anders reageren (tekst bevindt zich in Firefox 12 bovenop de afbeelding). Door de code anders te schrijven is een dergelijk probleem met de tekst die bovenop de afbeelding verschijnt toch op te lossen.

Digiplek webdesign test met deze browsers en (mobiele) apparaten

Browser logo's van Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer en OperaDigiplek webdesign test websites in Internet Explorer 11, Microsoft Edge, recentste versie van Safari (iPad/iPhone), Firefox, Opera en Chrome. Als de website in deze browsers goed werkt dan kunnen vrijwel alle apparaten en browsers overweg met de website code.

Een nieuwe website laten maken, vindbaar worden met SEO of benieuwd naar de andere oplossingen?
Presenteer uw bedrijf met een professionele website.
En bel vrijblijvend (033) 245 2107.

OFFERTE AANVRAGEN

Klanten

Ballonnetje.com

Jeroen heeft mijn nieuwe website gemaakt. Een aantal keer bij hem langs geweest om mijn wensen te bespreken. Dat waren er nog al wat. Jeroen denkt altijd prettig mee, komt met leuke ideeën.

Platform Techniek Rivierenland - Website webdesign / ontwikkelingPlatform Techniek Rivierenland PuttenHaptotherapie Roel Nooteboom - Website webdesign / ontwikkeling / SEOHaptotherapie Roel Nooteboom AmersfoortBouwbedrijf J. van Dijk bv - Website webdesign / ontwikkeling / SEOBouwbedrijf J. van Dijk bv NijkerkWebsite laten maken?Ook een website laten maken?

Wist u dat...

  • meerdere zogeheten doorstuur domeinnamen aan 1 website gekoppeld kunnen worden.
  • u voor uw bedrijf naast .NL ook .EU, .COM, .SHOP, .DE, .BE of andere (land)extensies kunt laten registreren.
  • zowel particulieren als bedrijven .nl domeinnamen mogen aanvragen.
  • u voor een domeinnaam en webhosting een jaarlijks abonnement moet afsluiten.
  • een domeinnaam alleen uit letters, cijfers en verbindingsstreepjes (-) mogen bestaan (max. 63 tekens).
  • in het kader van MVO de webhosting servers zijn uitgerust met energie zuinige chips en worden gevoed met groene stroom.

Nieuwsbrief ontvangen?

Doorstuur domeinnaam

Domeinnaam doorlinken naar ander domein.
Incl. mailadres.
Meer informatie...

Start Bedrijfshosting

55 GB webruimte & 7 databases.
Automatische backups tot 14 dagen terug.
Onbeperkt dataverkeer.
20 GB mailboxen.
Meer informatie...

Gratis SSL-Certificaat (https)

Extra beveiliging, hoger in Google en meer vertrouwen van bezoekers.
Meer informatie

Plus Bedrijfshosting

110 GB webruimte & 50 databases.
Automatische backups tot 14 dagen terug.
Onbeperkt dataverkeer.
25 GB mailboxen.
Meer informatie

Digiplek Webdesign

Rotsvlinder 32
3863 GL Nijkerk GLD
(033) 245 21 07
info@digiplek.nl

Webdesign sinds 2005Webbouwer Digiplek webdesigner werkt voornamelijk in de regio Nijkerk, Nijkerkerveen, Hooglanderveen, Hoevelaken, Amersfoort, Barneveld, Voorthuizen, Almere en Putten. Neem contact op om ook een professionele zoekmachine vriendelijke website te laten maken door website bouwer Digiplek Webdesign Nijkerk!