...website laten maken...

Klanten

Bouwkundig calculatiebureau Hacal

We wilden een simpele en onderhoudsarme website met een eigentijdse en professionele uitstraling. Digiplek is er naar onze mening helemaal in geslaagd dit voor ons te bouwen.

Browser proof webdesignWebsites kunnen tegenwoordig in veel verschillende internet browers en op nog veel meer verschillende (mobiele) apparaten worden weergegeven. Dat is heel mooi maar een nadeel is dat alle internet browsers en (mobiele) apparaten de website code net even anders en in sommige gevallen totaal anders interpreteren. Daardoor kan een website design niet precies of helemaal verkeerd worden weergegeven als deze niet browser proof is gebouwd. Door een website browser proof te bouwen wordt tijdens de technische bouw continu gecontroleerd in verschillende browsers en op verschillende apparaten of er zich geen grote rare visuele of technische problemen voordoen. Als er zich rare problemen voordoen dan wordt de code op een andere manier geschreven en opnieuw getest om de problemen te verhelpen.

Een voorbeeld van browser proof webdesign

Browser proof voorbeeldDigiplek werkt met de nieuwste standaarden zoals HTML5 en CSS3 omdat je hiermee schone overzichtelijke code kan gebruiken welke beter leesbaar is voor Google. Echter kunnen niet alle browsers met alle HTML5 en CSS3 mogelijkheden overweg. Op dit vlak is vooral de ondersteuning van oudere browsers nog ver te zoeken. Door gebruik te maken van workarrounds zijn veel dingen in de oudere browsers op te lossen. Door de wisselende HTML en CSS ondersteuning tussen browsers werkt het één wel en het ander niet in de verschillende browsers. In de afbeelding bij deze paragraaf is als voorbeeld te zien dat Firefox 12 en Internet Explorer 9 net even anders reageren (tekst bevindt zich in Firefox 12 bovenop de afbeelding). Door de code anders te schrijven is een dergelijk probleem met de tekst die bovenop de afbeelding verschijnt toch op te lossen.

Digiplek webdesign test met deze browsers en (mobiele) apparaten

Browser logo's van Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer en OperaDigiplek test websites in Internet Explorer 10, 11, Edge, recentste versie van Safari (iPad/iPhone), Firefox, Opera en Google Chrome. Als de website in deze browsers goed werkt dan kunnen vrijwel alle apparaten en browsers overweg met de website code.

Vragen of hulp nodig? (033) 245 21 07 info@digiplek.nl

Wist u dat...

  • meerdere zogeheten doorstuur domeinnamen aan 1 website gekoppeld kunnen worden.
  • u voor uw bedrijf naast .nl ook .eu, .com, .de, .be of andere (land)extensies kunt laten registreren.
  • zowel particulieren als bedrijven .nl domeinnamen mogen aanvragen.
  • u voor een domeinnaam en webhosting een jaarlijks abonnement moet afsluiten.
  • een domeinnaam alleen uit letters, cijfers en verbindingsstreepjes (-) mogen bestaan (max. 63 tekens).
  • in het kader van MVO de webhosting servers zijn uitgerust met energie zuinige chips en worden gevoed met groene stroom.

Werkgebied

Webdesign sinds 2005Het werkgebied van webbouwer Digiplek webdesigner ligt voornamelijk in de regio Nijkerk, Nijkerkerveen, Hooglanderveen, Hoevelaken, Amersfoort, Barneveld, Voorthuizen, Almere en Putten. Neem contact op om ook een professionele zoekmachine vriendelijke website te laten maken door website bouwer Digiplek Webdesign Nijkerk!

Nieuwsbrief ontvangen?

Prijzen domeinnamen & webhosting

Doorstuur domeinnaam
Domeinnaam doorlinken naar ander domein

SSL-Certificaat (https)
Extra beveiliging, hoger in Google en meer vertrouwen van bezoekers

Instappakket
500 MB webruimte & 1 database
Dagelijkse backup tot 14 dagen terug
Dataverkeer: Fair use
20 e-mailadressen

Bedrijfshosting (basis)
2000 MB webruimte & 5 databases
Dagelijkse backup tot 14 dagen terug
Dataverkeer: Fair use
75 e-mailadressen