...eigen website beheren...

Klanten

Bouwkundig calculatiebureau Hacal

We wilden een simpele en onderhoudsarme website met een eigentijdse en professionele uitstraling. Digiplek is er naar onze mening helemaal in geslaagd dit voor ons te bouwen.

Printscreen van het Joomla content management systemJoomla is een populair open source Content Management System (CMS) / beheer-systeem waarmee u zelf uw website 24 uur per dag kan bijwerken via elke locatie met internet en zonder tussenkomst van de webdesigner. Een CMS is dus handig als u de inhoud van uw website zelf wil kunnen beheren maar ook als u gebruik wil maken van functies die standaard al in een CMS als Joomla aanwezig zijn. Als uw website voor het Joomla CMS gebouwd is kunt u zelf teksten en foto's toevoegen / wijzigen / verwijderen. Joomla is dus de software al dan niet met extra uitbreidingen welke de functionele mogelijkheden bepaalt. Het ontwerp/template bepaalt het uiterlijk.
Digiplek werkt al sinds 2007 met het Joomla CMS.

Joomla! - de voordelen

 • Standaard een compleet beheersysteem.
 • Out of the box zoekmachine vriendelijk.
 • Contentversiebeheer standaard aanwezig (maakt u een foutje dan zet u eenvoudig de vorige versie van die pagina terug).
 • Website ontwerp kan op maat gemaakt worden passend bij de huisstijl van uw bedrijf.
 • Het beheergedeelte is standaard al mobiel vriendelijk.
 • Sinds Joomla 3.x is de gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker veel makkelijker geworden.
 • Meertaligheid (bijv. uw Nederlandse, Engelse en Duitse website in één CMS).
 • Pagina's kunnen voorzien worden van Tags en ingedeeld worden in (sub)categorieën.
 • Uitgebreid gebruikersbeheer.
 • Uitbreidbaar met extra software voor specifieke toepassingen.

Joomla is zoekmachine vriendelijk (SEO)

Een groot voordeel van Joomla is dat het erg zoekmachine vriendelijk is. Denk aan zoekmachine vriendelijke URL's, schone HTML-output van het CMS, H1 / H2 / H3 tags voor titels, description meta tag, keywords meta tag, etc.

Joomla is open source

Joomla is open source wat inhoudt dat u de software vrij kunt gebruiken. Het enige waar u uw webdesigner in principe voor nodig heeft is het ontwerpen en bouwen van een Joomla sjabloon, de configuratie van de Joomla software, up-to-date houden van de Joomla software en eventuele uitbreidingen. Maar er zijn veel klanten die teksten en foto's toch ook door ons laten aanpassen in het CMS omdat wij dit sneller en in de meeste gevallen ook netter kunnen. Eén van de voordelen van een open source CMS als Joomla is dat u niet gebonden bent aan een vaste partij.

Joomla of Wordpress?

Digiplek gebruikt vaak het CMS Joomla omdat Joomla out-of-the-box een beheersysteem (CMS) is met een voor een CMS must-have functionaliteiten waarmee zowel kleine als grote websites gebouwd kunnen worden zonder direct al gebruik te hoeven maken van uitbreidingen voor meer functionaliteiten. Er zijn overigens ook ontzettend veel uitbreidingen beschikbaar om de functionaliteiten van Joomla verder uit te breiden. Wordpress is oorspronkelijk een blog-systeem en daardoor vrij kaal van opzet zodat je altijd uitbreidingen moet gebruiken om de functionaliteiten uit te breiden om tot een compleet website beheersysteem te komen. Digiplek kan zowel overweg met Wordpress als Joomla maar mede omdat Joomla out-of-the box zo'n compleet systeem is wordt vaak Joomla gebruikt.

Enkele door Digiplek gemaakte Joomla websites

Laat zelf ook zien waar u goed in bent!
Een nieuwe website laten maken of benieuwd naar de andere digitale oplossingen?
Bel (033) 245 2107.

CONTACT OPNEMEN

Wist u dat...

 • meerdere zogeheten doorstuur domeinnamen aan 1 website gekoppeld kunnen worden.
 • u voor uw bedrijf naast .nl ook .eu, .com, .de, .be of andere (land)extensies kunt laten registreren.
 • zowel particulieren als bedrijven .nl domeinnamen mogen aanvragen.
 • u voor een domeinnaam en webhosting een jaarlijks abonnement moet afsluiten.
 • een domeinnaam alleen uit letters, cijfers en verbindingsstreepjes (-) mogen bestaan (max. 63 tekens).
 • in het kader van MVO de webhosting servers zijn uitgerust met energie zuinige chips en worden gevoed met groene stroom.

Werkgebied

Webdesign sinds 2005Het werkgebied van webbouwer Digiplek webdesigner ligt voornamelijk in de regio Nijkerk, Nijkerkerveen, Hooglanderveen, Hoevelaken, Amersfoort, Barneveld, Voorthuizen, Almere en Putten. Neem contact op om ook een professionele zoekmachine vriendelijke website te laten maken door website bouwer Digiplek Webdesign Nijkerk!

Nieuwsbrief ontvangen?

Prijzen domeinnamen & webhosting

 

Doorstuur domeinnaam
Domeinnaam doorlinken naar ander domein

GRATIS SSL-Certificaat (https)
Extra beveiliging, hoger in Google en meer vertrouwen van bezoekers

Instappakket
500 MB webruimte & 1 database
Dagelijkse backup tot 14 dagen terug
Dataverkeer: Fair use
20 e-mailadressen

Bedrijfshosting (basis)
2000 MB webruimte & 5 databases
Dagelijkse backup tot 14 dagen terug
Dataverkeer: Fair use
75 e-mailadressen