...online verkopen...

Bij Digiplek kunt u een webshop laten maken in de webshop software van Joomla Eshop, Joomla VirtueMart en Wordpress WooCommerce.

Joomdonation Eshop webshop software

joomdonation eshop webshopsJoomdonation Eshop is commerciële webshop software voor het Joomla CMS. Dit betekent dat de software verkrijgbaar is met een licentie voor het Joomla CMS. Ondanks dat deze Eshop software niet gratis is krijg je er wel een compleet webshop systeem voor terug en is er uitstekende support van de developers van de software. Joomdonation Eshop bestaat sinds 2014 en is een goed alternatief t.o.v. het gratis VirtueMart. De webshop kan o.a. uitgebreid worden met iDeal, Bancontact, Giropay, Creditcard, PayPal, Apple Pay en andere betaalsystemen.

Door Digiplek gemaakte webshops in Eshop

Wordpress WooCommerce webshop software

WooCommerce webshop softwareWordpress WooCommerce is open source webshop software. Dit betekent dat de software gratis te gebruiken is i.c.m. met het Wordpress CMS. Er zijn alleen kosten voor het opzetten van een webshop met deze software. WooCommerce bestaat sinds 2011 en is in korte tijd populair geworden als webshop systeem voor het Wordpress CMS. De webshop kan o.a. uitgebreid worden met iDeal, Creditcard, PayPal, Apple Pay en andere betaalsystemen.

Joomla VirtueMart webshop software

Virtuemart webshop softwareJoomla VirtueMart is open source webshop software. Dit betekent dat de software gratis te gebruiken is i.c.m. met het Joomla CMS. Er zijn alleen kosten voor het opzetten van een webshop met deze software. VirtueMart bestaat sinds 2005 en is op het gebied van open source software één van de bekendere webshop pakketten binnen het Joomla CMS. De webshop kan o.a. uitgebreid worden met iDeal, Creditcard, PayPal, Apple Pay en andere betaalsystemen.

Door Digiplek gemaakte webshops in VirtueMart

Een nieuwe website laten maken, vindbaar worden met SEO of benieuwd naar de andere oplossingen?
Presenteer uw bedrijf met een professionele website.
En bel vrijblijvend (033) 245 2107.

OFFERTE AANVRAGEN

Klanten

Ballonnetje.com

Jeroen heeft mijn nieuwe website gemaakt. Een aantal keer bij hem langs geweest om mijn wensen te bespreken. Dat waren er nog al wat. Jeroen denkt altijd prettig mee, komt met leuke ideeën.

Acta Synergia bv - Website webdesign / ontwikkeling / SEOActa Synergia bv NijkerkPlatform Techniek Rivierenland - Website webdesign / ontwikkelingPlatform Techniek Rivierenland PuttenBouwbedrijf J. van Dijk bv - Website webdesign / ontwikkeling / SEOBouwbedrijf J. van Dijk bv NijkerkWebsite laten maken?Ook een website laten maken?

Wist u dat...

  • meerdere zogeheten doorstuur domeinnamen aan 1 website gekoppeld kunnen worden.
  • u voor uw bedrijf naast .NL ook .EU, .COM, .SHOP, .DE, .BE of andere (land)extensies kunt laten registreren.
  • zowel particulieren als bedrijven .nl domeinnamen mogen aanvragen.
  • u voor een domeinnaam en webhosting een jaarlijks abonnement moet afsluiten.
  • een domeinnaam alleen uit letters, cijfers en verbindingsstreepjes (-) mogen bestaan (max. 63 tekens).
  • in het kader van MVO de webhosting servers zijn uitgerust met energie zuinige chips en worden gevoed met groene stroom.

Nieuwsbrief ontvangen?

Doorstuur domeinnaam

Domeinnaam doorlinken naar ander domein.
Incl. mailadres.
Meer informatie...

Start Bedrijfshosting

55 GB webruimte & 7 databases.
Automatische backups tot 14 dagen terug.
Onbeperkt dataverkeer.
20 GB mailboxen.
Meer informatie...

Gratis SSL-Certificaat (https)

Extra beveiliging, hoger in Google en meer vertrouwen van bezoekers.
Meer informatie

Plus Bedrijfshosting

110 GB webruimte & 50 databases.
Automatische backups tot 14 dagen terug.
Onbeperkt dataverkeer.
25 GB mailboxen.
Meer informatie

Digiplek Webdesign

Rotsvlinder 32
3863 GL Nijkerk GLD
(033) 245 21 07
info@digiplek.nl

Webdesign sinds 2005Webbouwer Digiplek webdesigner werkt voornamelijk in de regio Nijkerk, Nijkerkerveen, Hooglanderveen, Hoevelaken, Amersfoort, Barneveld, Voorthuizen, Almere en Putten. Neem contact op om ook een professionele zoekmachine vriendelijke website te laten maken door website bouwer Digiplek Webdesign Nijkerk!