...online verkopen...

Klanten

Roze Sneeuw Bloembinders

ROZESNEEUW bloembinders is een bloemenwinkel in het midden en hoog segment. Als online bloemist bezorgen wij bloemen in de regio Amersfoort en Hilversum. Toen de tijd van webwinkels en online winkelen eraan kwam hebben wij al snel een website laten maken dat goed vindbaar en 24/7 bereikbaar is.

Bij Digiplek u een webshop laten maken in de webshop software van Joomla VirtueMart, Joomla Eshop, Wordpress WooCommerce.

Joomla VirtueMart webshop software

Virtuemart webshop softwareJoomla VirtueMart is open source webshop software. Dit betekent dat de software gratis te gebruiken is i.c.m. met het Joomla CMS. Er zijn alleen kosten voor het opzetten van een webshop met deze software. VirtueMart bestaat sinds 2005 en is op het gebied van open source software één van de bekendere webshop pakketten binnen het Joomla CMS. De webshop kan o.a. uitgebreid worden met iDeal, Creditcard, PayPal en zelfs Bitcoin betalingen.

Door Digiplek gemaakte webshops in VirtueMart

Wordpress WooCommerce webshop software

WooCommerce webshop softwareWordpress WooCommerce is open source webshop software. Dit betekent dat de software gratis te gebruiken is i.c.m. met het Wordpress CMS. Er zijn alleen kosten voor het opzetten van een webshop met deze software. WooCommerce bestaat sinds 2011 en is in korte tijd populair geworden als webshop systeem voor het Wordpress CMS. De webshop kan o.a. uitgebreid worden met iDeal, Creditcard, PayPal en zelfs Bitcoin betalingen.

Door Digiplek gemaakte webshops in WooCommerce

Joomdonation Eshop webshop software

joomdonation eshop webshopsJoomdonation Eshop is commerciële webshop software voor het Joomla CMS. Dit betekent dat de software verkrijgbaar is met een licentie voor het Joomla CMS. Ondanks dat deze Eshop software niet gratis is krijg je er wel een compleet webshop systeem voor terug en is er uitstekende support van de developers van de software. Joomdonation Eshop bestaat sinds 2014 en is een goed alternatief t.o.v. het gratis VirtueMart. De webshop kan o.a. uitgebreid worden met iDeal, Creditcard, PayPal en zelfs Bitcoin betalingen.

Door Digiplek gemaakte webshops in Eshop

Een nieuwe website laten maken, vindbaar worden met SEO of benieuwd naar de andere oplossingen?
Laat zelf ook zien waar uw bedrijf goed in is en...
Bel vrijblijvend (033) 245 2107.

OFFERTE AANVRAGEN

Wist u dat...

  • meerdere zogeheten doorstuur domeinnamen aan 1 website gekoppeld kunnen worden.
  • u voor uw bedrijf naast .nl ook .eu, .com, .de, .be of andere (land)extensies kunt laten registreren.
  • zowel particulieren als bedrijven .nl domeinnamen mogen aanvragen.
  • u voor een domeinnaam en webhosting een jaarlijks abonnement moet afsluiten.
  • een domeinnaam alleen uit letters, cijfers en verbindingsstreepjes (-) mogen bestaan (max. 63 tekens).
  • in het kader van MVO de webhosting servers zijn uitgerust met energie zuinige chips en worden gevoed met groene stroom.

Werkgebied

Webdesign sinds 2005Het werkgebied van webbouwer Digiplek webdesigner ligt voornamelijk in de regio Nijkerk, Nijkerkerveen, Hooglanderveen, Hoevelaken, Amersfoort, Barneveld, Voorthuizen, Almere en Putten. Neem contact op om ook een professionele zoekmachine vriendelijke website te laten maken door website bouwer Digiplek Webdesign Nijkerk!

Nieuwsbrief ontvangen?

Prijzen domeinnamen & webhosting

 

Doorstuur domeinnaam
Domeinnaam doorlinken naar ander domein

GRATIS SSL-Certificaat (https)
Extra beveiliging, hoger in Google en meer vertrouwen van bezoekers

Instappakket
500 MB webruimte & 1 database
Dagelijkse backup tot 14 dagen terug
Dataverkeer: Fair use
20 e-mailadressen

Bedrijfshosting (basis)
2000 MB webruimte & 5 databases
Dagelijkse backup tot 14 dagen terug
Dataverkeer: Fair use
75 e-mailadressen